• Lorem ipsum

Badpakjes

Toon:
Geen producten gevonden...

Badpakjes

Badpakjes kopen

Bij This Cuteness kun je verschillende baby- en meisjes badpakjes kopen. We beschikken over een groot assortiment leuke badpakken voor baby’s en meisjes. Wat is er nu leuker dan jouw kleintje een leuk badpakje aan te trekken?

We beschikken over baby badpakjes in verschillende prints en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oranje, roze of blauw badpakje? Daarnaast hebben we vele leuke prints op de meisjes badpakjes. Denk bijvoorbeeld aan een ananas badpakje of een badpak met cactus print.

Baby badpakjes

This Cuteness heeft baby badpakjes in verschillende kleine maten. Zo beginnen onze baby badpakjes al bij maat 68/74. Ieder badpakje hebben we ook een leeftijdsindicatie gegeven. Zo is het gemakkelijk om het juiste badpakje voor jouw baby uit te kiezen. Houd er wel rekening mee dat de leeftijdsindicatie puur informatief is en wellicht niet voor jouw kleintje van toepassing is. Iedere baby is namelijk anders en de één is net wat groter of kleiner dan de ander.

Meisjes badpakjes

Naast de baby badpakjes hebben we ook flink wat meisjes badpakjes in verschillende maten. We verkopen badpakjes tot de leeftijd van 4 jaar. Ook deze kleuter badpakjes zijn te koop in verschillende leuke kleuren en mooie prints. Daarnaast zijn er ook leuke effen badpakjes te koop met bijvoorbeeld leuke ruffels aan de schouders of leuke schouderbandjes.

Baby- en meisjes badpakje cadeau doen

Het is natuurlijk ontzettend leuk om een cute badpakje cadeau te doen bij bijvoorbeeld het kraambezoek of tijdens een babyshower. Heb je een speciaal verzoekje? Laat het ons dan vooral weten!

Baby badpakjes online bestellen

Bij This Cuteness kun je gemakkelijk baby badpakjes online bestellen. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt voeg je het badpak toe aan de winkelwagen en reken je gemakkelijk af in onze beveiligde betaalomgeving.