• Lorem ipsum
Veelgestelde vragen
Je bestelling
Waar kan ik mijn bestelling terugvinden?

Je krijgt van ons altijd een bevestiging van je bestelling per email. Het complete overzicht van je bestelling kun je terugvinden in deze email. Daarnaast vind je de factuur in het bijgevoegde PDF bestand van de email.

Mocht je een account hebben aangemaakt op This Cuteness dan kun je al je bestellingen ook terug vinden in je account.

Ik heb een vraag over mijn bestelling

Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen kan door het contactformulier op deze pagina in te vullen en je ordernummer te vermelden.

Je kunt ook een email sturen naar [email protected] o.v.v. je ordernummer. Daarnaast kun je ook reageren op de email met de orderbevestiging. Op die manier hebben we direct alle benodigde informatie beschikbaar.

Ik wil mijn bestelling annuleren

Wil je na de betaling toch afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om de order kosteloos te annuleren tot op het moment dat de bestelling is verzonden.

Je kunt je bestelling annuleren door te reageren op de orderbevestiging of door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. je ordernummer.

Wij zullen het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Omdat wij het zelf ook vervelend vinden om lang te moeten wachten op ons geld streven we er echter naar om het aankoopbedrag binnen 1 werkdag terug te storten.

De verzending
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra we de betaling hebben zullen we je bestelling verzenden. We streven er naar om alle bestellingen binnen 3 - 5 werkdagen* te leveren.

Nadat de bestelling is verzonden ontvang je van ons per e-mail een verzendbevestiging.

*Met uitzondering van gepersonaliseerde producten zoals bijvoorbeeld bijtringen met naam. Deze proberen we binnen 5 werkdagen te leveren.

Hoe kan ik de zending volgen?

Wij versturen iedere zending met een Track & Trace code. Zodra wij de bestelling hebben verzonden, ontvang je van ons een e-mail met de verzendbevestiging.

Nadat de zending is gescand bij DHL ontvang je een update met de Track & Trace informatie waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van afleveren.

Houd er rekening mee dat het tot 's avonds laat kan duren voor de Track & Trace informatie beschikbaar is.

Retourneren
Tot wanneer kan ik een product retourneren?

Via de wet 'Kopen op Afstand' ben je gerechtigd om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze zonder opgave van reden als retour aan te melden. Hierna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te zenden.

In totaal heb je dus 28 dagen de tijd om je bestelling te retourneren!

Hoe kan ik een product retourneren?

Mocht je een bestelling willen retourneren dan kun je hier zelf gemakkelijk een retour label aanmaken: This Cuteness Retour Portaal

Plak dit label op de zending en lever hem in bij het gekozen Service Punt. De kosten hiervan bedragen € 6,95 en worden achteraf bij de creditering verwerkt.

Let op: Bij iedere retour dien je het volledig ingevulde en ondertekende retourformulier mee te sturen.

Het retourformulier kun je hier downloaden: Retourformulier This Cuteness

Ik wil een product omruilen voor een andere maat, kan dat?

Jazeker! Heb je onverhoopt een verkeerde maat besteld? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk een nieuwe bestelling aanmaken met de juiste maat zodat we deze direct naar je toe kunnen sturen.

De oude bestelling kun je binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Een retourlabel kun je hier aanmaken: This Cuteness Retour Portaal

Plak dit label op de zending en lever hem in bij het gekozen Service Punt. De kosten hiervan bedragen € 6,95 en worden achteraf bij de creditering verwerkt.

Let op: Bij iedere retour dien je het volledig ingevulde en ondertekende retourformulier mee te sturen.

Het retourformulier kun je hier ook downloaden: Retourformulier This Cuteness

Contactgegevens
  • Genesisstraat 6
  • 6663JE, Lent
  • Nederland
  • KVK nummer: 74701541
  • btw-nummer: NL002296183B82
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden