• Lorem ipsum

Bij This Cuteness kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk met je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. 

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 Creditcard
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. This Cuteness accepteert zowel VISA en Mastercard voor de betalingen.

Het voordeel van betalen via een creditcard is dat deze vaak minimaal 180 dagen extra verzekerd zijn.

 Paypal
PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal kopersbescherming aan op online bestellingen.

 Bankoverschrijving
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om de bestelling te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.

Vermeld bij een bankoverschrijving altijd het ordernummer in de omschrijving.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen en gecontroleerd wordt de bestelling verzonden. Houd er rekening mee dat dit een werkdag kan duren.

 Bancontact
Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode in België. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.

Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

 SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden zonder dat je een extra account aan hoeft te maken. Klanten uit België kunnen bij ons gebruik maken van SOFORT Banking. Je logt in de beveiligde omgeving van SOFORT in met je eigen bankdetails en kunt zo veilig de betaling uitvoeren.

 ING Home’Pay
ING België is een van Belgiës grootste banken. Met Home'Pay hebben ze een toegewijde betaalmethode gemaakt voor hun eigen klanten. Met Home'Pay kunnen degene die een Home'Bank of Business'bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben. Je gebruikt  hiervoor je eigen vertrouwde online bankomgeving.

 KBC / CBC
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.