• Lorem ipsum

Levertijden

We hechten veel waarde aan het op tijd verzenden van je bestelling. Niets is immers vervelender dan lang te moeten wachten op je bestelling.

We streven er naar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. 

Mocht een bestelling spoed hebben neem dan gerust contact met ons op.

Al onze bestellingen verzenden we met DHL en beschikken over een Track en Trace code. Hierdoor heb je altijd gemakkelijk inzicht in de status van de zending.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf € 50,-
Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden binnen Nederland, naar België en naar Duitsland.

Bestel je 6 BIBS spenen? Dan worden deze ook gratis verzonden! Gebruik kortingscode: BIBS6.

DHL Brievenbuspakje: € 3,95
De meeste producten die wij verkopen worden verzonden als brievenbuspakje (alleen mogelijk bij adressen binnen Nederland).

Deze brievenbuspakjes beschikken ook over een Track en Trace code waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van bezorging, net als een standaard pakket zending.

Het grote voordeel van een brievenbuspakje is dat je niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen; deze past namelijk door de brievenbus!

Zodra het pakket is afgeleverd ontvang je bericht van DHL.

DHL Pakketservice: € 4,95
Uiteraard passen sommige producten niet in een brievenbusdoosje. Ook kunnen bestellingen met meerdere producten soms niet als brievenbuspakje worden verzonden.

Voor deze zendingen maken we gebruik van de standaard DHL Pakketservice. Ook is het mogelijk om de zending te laten afleveren bij een DHL Servicepunt. Je kunt het pakje dan later zelf afhalen.

De bestelling wordt verzonden met een Track en Trace code waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van bezorging.

Indien je er voor gekozen hebt om de bestelling te laten afleveren bij een DHL Servicepunt ontvang je bericht van DHL wanneer de zending kan worden afgehaald. Vergeet hierbij niet je ID mee te nemen.

DHL Pakketservice België en Duitsland: € 5,95
Wij verzenden onze producten ook naar België en Duitsland via de Pakketservice van DHL.

Ook deze zendingen beschikken over een Track en Trace code waarmee je de zending kunt volgen tot op het moment van bezorging.

Annuleren

Wil je na de betaling toch afzien van de aankoop? Dan is het mogelijk om de order kosteloos te annuleren tot op het moment dat de bestelling is verzonden.

Je kunt je bestelling annuleren door te reageren op de orderbevestiging of door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. je ordernummer.

Wij zullen het betaalde bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je rekening. 

Retourneren

Toch niet tevreden over het ontvangen product? Via de wet 'Kopen op Afstand' ben je gerechtigd om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling deze zonder opgave van reden als retour aan te melden. Hierna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te zenden.

In totaal heb je dus 28 dagen de tijd om je bestelling te retourneren!

Retourlabel

Mocht je een bestelling willen retourneren dan kun je indien gewenst hier zelf gemakkelijk een retourlabel aanmaken: This Cuteness Retour Portaal

Plak dit label op de zending en lever hem in bij het gekozen Service Punt. De kosten hiervan bedragen € 6,95 en worden achteraf bij de creditering verwerkt.

Let op: Bij iedere retour dien je het volledig ingevulde en ondertekende retourformulier mee te sturen.

Het retourformulier kun je hier downloaden: Retourformulier This Cuteness

Na ontvangst en controle van de retour zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.