Menu
0
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf betalen met Klarna
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordelen ons met een 9,2!

Bijtringen met naam

Bijtringen met naam

Een bijtring is een speeltje dat absoluut niet te missen is in de verzameling van jouw kleintje. Een baby waar een tandje doorkomt, is vaak ontroostbaar en rusteloos. De doorkomende tand drukt van binnenuit op het tandvlees en dat doet pijn. Het doffe kloppende gevoel kan alleen verminder worden door er een tegendruk aan te geven. Door jouw kleintje te laten bijten op een bijtring, verlicht je dus zijn of haar pijn. Daarnaast geef je jouw kleintje ook de nodige afleiding met een bijtring. Natuurlijk kun je jouw baby een houtje geven om op te bijten, maar het is veel leuker, en ook veiliger, om een mooie This Cuteness bijtring te geven. Wij weten zeker dat jouw kleintje heel blij wordt van de vrolijke This Cuteness bijtringen met naam!

Doorkomende tandjes

Elke baby en elke ouder krijgt er vroeg of laat mee te maken, het doorkomen van de eerste tandjes. Per baby en per tand of kies verschilt het of je kind er erg last van heeft. Het ene kindje kwijlt doorlopend en met grote hoeveelheden tegelijk. Een ander poept zijn luiers achter elkaar door met zure poep en weer een ander weigert te eten en drinken. Of als jullie pech hebben, heeft jouw kind alle symptomen van doorkomende tandjes.

Een oplossing, die is er niet echt. De gouden tip? Die is er wel, namelijk de bijtring. De druk van het bijten verzacht de pijn en het gerinkel zorgt voor afleiding, en hoe kan dit nu beter dan met een hippe This Cuteness bijtring met naam?

Vrolijke vriendjes

Wanneer er een tandje doorkomt bij een baby, gaat dit vaak gepaard met veel onrust en ontevredenheid. Als ouder is dit een uitdagende fase, je baby is vaak ontroostbaar en niet zijn vrolijke zelf. Gelukkig kun je jouw kindje met een This Cuteness bijtring op naam opvrolijken. De gezellige figuurtjes aan de bijtring zijn gemaakt van hard hout, waar veilig op gesabbeld en gebeten kan worden. De vrolijke kralen zijn zachter dan het hout en daardoor fijn voor het extra gevoelige tandvlees. De houten ring en het figuurtje klinken en tokkelen gezellig op de kralen. Het maakt een vrolijk geluid dat jouw baby aanmoedigt om met zijn bijtring te zwaaien. Zo geeft de This Cuteness bijtring verlichting in pijn en de nodige afleiding. Voordat je het weet, kraait jouw zoontje of dochter weer van plezier met haar gezellige This Cuteness bijtring met naam.

Een veilige bijtring

Een bijtring is erop gemaakt dat jouw kleintje er met alle kinderlijke toewijding op kan sabbelen, bijten en mee kan rammelen. Dit moet natuurlijk gebeuren op een veilige manier, zonder dat je als ouder zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de bijtring.

Alle kralen en figuurtjes van de This Cuteness bijtringen voldoen aan de hoogste voorwaarden, die zijn gesteld aan baby speelgoed door de Nederlandse Warenwet.

Zo bevatten onze kralen geen BPA, PVC, lood of Ftalaat. Daarnaast zijn alle kralen en figuurtjes gemaakt van gecertificeerde materialen én worden ze stuk voor stuk gecontroleerd. Ook worden de bijtringen met een dubbele rijgmethode geregen, mocht er een draad beschadigen, dan is er nog een back-up om de kralen bij elkaar te houden.

Zo weet je als ouders zeker, dat de This Cuteness bijtring met naam gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je baby.

Wel zo prettig, wanneer jouw kleintje onafscheidelijk is met zijn bijtring.

Bestel je eigen This Cuteness bijtring op naam

Alle This Cuteness bijtringen worden met de hand gemaakt, dat betekent dat er ruimte is voor personalisatie. Selecteer de kralen combinatie in het productoverzicht van de Bijtringen met naam. Vervolgens type je de naam in van het kindje en geef je het gewenste figuur aan. Helaas kan de naam niet uit meer dan 7 tekens bestaan. Dit heeft te maken met de maximale lengte van de bijtring.

Wij adviseren daarnaast ook altijd om te wachten op het geboortekaartje, als het om een kraamcadeau gaat. Zo weet je zeker dat je de juiste naam opgeeft én dat jouw kraamcadeau een groot succes zal zijn.

Bijtringen onderhoud

Het klinkt misschien een beetje raar, maar een bijtring is zeker gebaat bij een regelmatig onderhoud. Zo adviseren wij om de bijtring voor het eerste gebruik goed te reinigen in een warm badje met zacht zeep. Spoel de bijtring vervolgens goed af, zodat alle zeepresten verdwenen zijn en laat de bijtring helemaal opdrogen.

De bijtring is gemaakt om op te sabbelen, bijten en te zuigen. Dat betekent dat het voor zowel je baby als de ouder, wel fijn is om de bijtring regelmatig een badje te geven. Het is nu eenmaal hygiënischer voor iedereen. Baby’s steken alles in de mond en dat moet ook voor een gezonde weerstand op latere leeftijd. Het is alleen wel verstandig om een item wat veel in de mond gaat zeker een keer per week schoon te maken.

Uiteindelijk is regelmatig schoonmaken ook de richtlijn van de overheid voor een fopspeen of de speen van een fles.

Een knallend kraamcadeau

Wil jij als kersverse oma, opa, tante, oom of vriend van de familie indruk maken op de trotse ouders? Geef dan een This Cuteness bijtring met naam als kraamcadeau. Een persoonlijker cadeau kun je bijna niet geven, en het is een veilig speeltje waar de baby direct al mee mag spelen. Zodra de grijpreflexen op gang zijn gekomen, grijpt de baby de bijtring al vast. Na een paar weken is hij of zij zo sterk dat het armpje al zwaaibewegingen kan maken. Het vrolijke gerammel van de This Cuteness bijtring zal de ogen van het kleine wondertje doen oplichten. Wie weet komt er zelfs al een voorzichtig lachje. Als de baby wat ouder wordt, groeit de This Cuteness bijtring met naam gewoon mee. Van grijpreflex oefening wordt het een rammelaar en van rammelaar wordt het vanzelf een bijtring. Baby’s steken nu eenmaal alles in de mond en het is wel zo fijn als dat met een voorwerp gebeurd, die daar speciaal voor gemaakt is. Helemaal als dat gebeurt met jouw cadeau, en hoe leuk is het dat jouw cadeau makkelijk een jaar mee kan als speelgoed?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Via je account heb je een compleet overzicht van al je gegevens en bestellingen.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in de winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €35
Merken
Kleur
  • Bekijk meer