Menu
0
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf betalen met Klarna
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordelen ons met een 9,2!
04Aug2019
BIBS Fopspenen: Wat maakt de BIBS speen zo populair?

BIBS Fopspenen: Wat maakt de BIBS speen zo populair?

Door: This CutenessReacties: 0

BIBS Fopspenen: Wat maakt de BIBS speen zo populair?

De BIBS fopspeen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het leuke gekleurde retro speentje is een echte must have voor je kleintje. Maar wat maakt deze speen nu zo populair?

Wat is de BIBS speen?

Wellicht heb je nog nooit van de BIBS speen gehoord. Dit is natuurlijk mogelijk, al zijn de speentjes in zo goed als alle baby winkels en online baby stores te vinden.

Simpel gezegd: De BIBS speen is een kleurrijke retro speen gemaakt van natuurrubber. Omdat de speentjes verkrijgbaar zijn in tientallen kleuren en ontzettend Instagram waardig zijn is het een echte must have voor iedere mommy en mommy-to-be.

De geschiedenis van de BIBS speen

BIBS is de naam van de serie fopspenen van het Deense bedrijf Tolico Denmark dat al ruim 30 jaar fopspenen maakt. Met de huidige retro speen heeft BIBS een gat in de markt gevonden. De BIBS fopspeen is dé trend van het moment.

De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is BPA en PVC vrij. Ook nog eens ontzettend verantwoord dus.

Omdat de speen van natuurlijk rubber is gemaakt wordt aangeraden om de speen om de 4 - 6 weken te vervangen vanwege hygiëne en slijtage.

De voordelen van de BIBS speen

Naast het feit dat de BIBS speen een toffe retro accessoire is voor je kleintje zijn de spenen ook nog eens ontzettend verantwoord. De fopspenen zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit zorgt er voor dat spenen een stuk lichter zijn dan spenen van andere merken. Het schild is gemaakt van polypropyleen en de speen is 100% BPA- en PVC-vrij. 

Doordat de speentjes zo licht zijn zijn ze ontzettend fijn voor je kleintje. Je zult merken dat je kleintje de speentjes minder snel uit zal spugen of zal laten vallen.

Daarnaast is er ook goed nagedacht over de vorm van de BIBS speen. De speen bootst de vorm van de borst na en is ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen. De ronde vorm van de speen wordt ook wel een kersvorm genoemd. Het schild is ook rond en buigt weg van het gezichtje. Hierdoor wordt de huid nog goed bereikt door lucht én wordt eventuele irritatie verminderd. Een ontzettend pluspunt vergeleken met de andere spenen in de markt.

De kans is natuurlijk ontzettend klein, maar mocht je baby om wat voor reden dan ook het hele speentje per ongeluk in de mond krijgen dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Het schildje heeft namelijk 3 ronde gaten zodat je kleintje gewoon kan blijven ademen. Je kunt het schildje door de ronde vorm hierna voorzichtig verwijderen uit de mond van je kleintje.

De BIBS fopspenen zijn gekeurd en 100% veilig gevonden volgens de Europese regelgeving (En1400+A1).

Al met al kun je zeggen dat het Deense bedrijf Tolico ontzettend goed heeft nagedacht over dit toffe retro BIBS speentje. 

Verschillende kleuren BIBS spenen

We hebben het hierboven al een aantal keer genoemd. De BIBS speen is verkrijgbaar in ontzettend veel toffe kleuren! En die kleuren hebben ook nog eens een leuke naam gekregen van het Deense bedrijf. Wat dacht je bijvoorbeeld van de BIBS spenen in de kleuren Hunter Green, Smoke, Petrol, Dark Denim, Mustard, Pistache, Ruby, Coral, Ivory of Blush?

De BIBS fopspeen is in bijna iedere kleur verkrijgbaar zodat je ze altijd goed kunt matchen met de outfit van je kleintje.

Alle BIBS spenen die wij verkopen zijn maat T1 of T2. Dit is de meest gangbare maten en geschikt vanaf de geboorte tot 18+ maanden.

BIBS spenen kopen

De BIBS spenen zijn ook nog eens goed te betalen! Zo zijn de spenen verkrijgbaar voor € 4,95 per stuk.

Al onze BIBS fopspenen kunnen hier gevonden worden: BIBS Fopspenen

Hoe gebruik je de BIBS speen?

  • Steriliseer de BIBS speen voor het eerste gebruik met kokend water. Laat de fopspeen 5 minuten in gekookt water 'uitkoken'. Mocht er water in de speen zijn gekomen, kun je dit er gemakkelijk uit drukken. Het is niet schadelijk voor de speen. 
  • Controleer de BIBS speen goed voor je hem aan je baby geeft. Spoel eventueel vuil van de speen.
  • Doe de BIBS speen niet in de vaatwasser of de magnetron, omdat dit het natuurrubber aantast.
  • Leg de speen niet in de zon of de warmte.
  • Gebruik de speen niet langer dan 4-6 weken, om reden van veiligheid en hygiëne. Erosie van het natuurrubber is mogelijk.
  • Bekijk de officiële BIBS instructies hier: BIBS instructies

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Via je account heb je een compleet overzicht van al je gegevens en bestellingen.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in de winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.