Menu
0
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf betalen met Klarna
30 dagen bedenktijd
Klanten beoordelen ons met een 9,2!
12Mar2023
Cakesmash: Wat is het precies?

Cakesmash: Wat is het precies?

Je kunt er bijna niet meer omheen tegenwoordig: de cakesmash. Maar wat is dit fenomeen nu eigenlijk?

Een cakesmash is een speciale fotoshoot waarbij een kindje, meestal tussen de 1 en 2 jaar oud, mag spelen en kliederen met een taart. Het doel van de cakesmash is om mooie en grappige foto’s te maken van het kindje dat geniet van het spelen met de taart. Vaak kiezen ouders er voor om dit te combineren met de 1e verjaardag van hun kleintje.

De cakesmash is een relatief nieuw fenomeen en wordt steeds populairder onder ouders. Het is een leuke manier om de eerste verjaardag van je kindje te vieren en tegelijkertijd mooie herinneringen vast te leggen.

Bij een cakesmash fotoshoot wordt er vaak gebruik gemaakt van een speciale setting. Er wordt bijvoorbeeld een mooie achtergrond geplaatst en er worden props gebruikt om de foto’s nog leuker te maken. Denk hierbij aan ballonnen, slingers en andere feestelijke decoraties.

Tijdens de fotoshoot mag het kindje spelen en kliederen met de taart. Het is de bedoeling dat het kindje zo veel mogelijk plezier heeft en helemaal los kan gaan. Vaak worden er ook foto’s gemaakt van het kindje terwijl het nog schoon is, en daarna van het kindje met taart in het gezicht.

Een cakesmash fotoshoot duurt meestal ongeveer een uur. Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken met de fotograaf over de kosten en wat er bij de shoot is inbegrepen. Soms wordt er bijvoorbeeld ook nog een ‘splash’-sessie toegevoegd, waarbij het kindje in bad mag spelen met schuim en bellenblaas.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van het kindje tijdens de cakesmash. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de taart niet te groot is en geen harde stukjes bevat. Ook is het belangrijk om de setting goed af te stemmen op het kindje, zodat het zich op zijn gemak voelt.

Na afloop van de cakesmash fotoshoot krijg je vaak een selectie van de mooiste foto’s toegestuurd. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een fotoboek, een canvasdoek of om te delen op social media.

Kortom, een cakesmash is een leuke en originele manier om de eerste verjaardag van je kindje te vieren en mooie herinneringen vast te leggen. Het is belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken en rekening te houden met de veiligheid van het kindje. Maar als je alles goed regelt, dan heb je gegarandeerd een prachtige herinnering aan deze bijzondere mijlpaal.

Ben je op zoek naar de leukste cakesmash kleding voor je kleintje? Neem dan eens een kijkje in onze Celebration categorie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Via je account heb je een compleet overzicht van al je gegevens en bestellingen.

Registreren

Recent toegevoegd

Je hebt geen artikelen in de winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.